De voorstellingen van Rederijkers Zierikzee

spelen zich al sinds 2012 af op prachtige locaties in het historische centrum van Zierikzee. Zij vinden plaats in de avonduren in de maand september. Scènes worden op passende wijze uitgelicht en kostuums worden in eigen beheer vervaardigd naar origineel, historisch verantwoord patroon.

De Rederijkers maken gebruik van diverse gebouwen en daarnaast worden aanvullende decors en rekwisieten gebouwd/vervaardigd om scènes te verlevendigen.

Het realiseren van onze voorstellingen brengt de nodige kosten met zich mee.

Wij zijn heel blij met de financiële ondersteuning die wij elk jaar weer mogen ontvangen van diverse fondsen en van de gemeente Schouwen-Duiveland. Ook de spelers dragen hun financiële steentje bij d.m.v. een jaarlijkse contributie en helpen bovendien enthousiast mee om de scenes op te bouwen en na afloop weer af te breken.

Maar… extra hulp kunnen wij goed gebruiken!

Rederijkers Zierikzee beschikt naast de toneelspelers over een aantal vrijwilligers. Zij helpen met o.a. het vervaardigen van decors en rekwisieten, het naaien van kostuums, verzorgen van licht & geluid etc.

Wil jij je, op welk gebied dan ook, inzetten bij de Rederijkers, je bent van harte welkom in deze gezellige club!

Stuur even een berichtje, met daarin je wensen en eventuele specialiteiten, naar: rederijkerszierikzee@gmail.com

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Als je graag ziet dat de voorstellingen van Rederijkers Zierikzee nog jarenlang voortgang vinden maar geen speler of vrijwilliger wilt zijn, kies er dan voor om:

“Vriend van Rederijkers Zierikzee” 

te worden.

Hiervoor vragen wij jaarlijks een bijdrage van € 25,- (meer mag natuurlijk ook 😉)

Stuur ook hiervoor een berichtje naar: rederijkerszierikzee@gmail.com

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.