HELP WIJ ZOEKEN EEN REGISSEUR !

Het zou een goede titel van een slechte klucht zijn, maar het is echt.

Wij zijn op zoek naar een nieuwe regisseur die de jaarlijkse productie van onze 30 koppen tellende toneelgroep wil gaan regisseren.
Onze vorige regisseur was André van Hest. Hij heeft na 12 jaar trouwe ‘dienst’ een mooie uitdaging gevonden, waardoor hij helaas bij de Rederijkers moest stoppen. Zodoende is de zoektocht naar een nieuwe regisseur gestart.

De Rederijkers spelen jaarlijks 1 productie in september gedurende 2 weken. Vanaf januari 2024 wordt er wekelijks gerepeteerd in Zierikzee.
De spelers komen allemaal uit de regio.
Het stuk wordt gebaseerd op een waargebeurd historisch feit wat wordt gedramatiseerd om er een mooie voorstelling van te maken.

We spelen in een aantal historische locaties in Zierikzee. Deze locaties wisselen elk jaar. We werken met een 4 of 5-tal wisselscenes. Dit houdt in dat de groep bezoekers gedurende de avond langs 4 of 5 verschillende locaties wordt geleid waar een deel van het stuk wordt vertoond. Aan het eind van de avond hebben de bezoekers het gehele stuk gezien.
We krijgen over deze wijze van toneelspelen altijd lovende reacties.

We hebben een gedreven team van spelers en vrijwilligers klaarstaan om in januari met volle overgave aan het nieuwe stuk te beginnen.
We hebben binnen onze vereniging teams die zorgen voor de techniek, het decor, de kleding, rekwisieten, kap en grime. Kortom, alles is geregeld.
We hebben alleen nog een regisseur nodig, zodat we in september 2024 weer een mooie voorstelling neer kunnen zetten.

Ken je in je netwerk een regisseur die graag onze productie wil regisseren?
Neem dan snel contact met ons op
Of via de contactpagina
Of via email   :  rederijkerszierikzee@gmail.com
Of bel ons op :  06 14 40 94 12